dan gift card promo bersambung!

 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌

If you cannot see images, please click here
 

"Black Friday dah memang ada sale, dapat jimat lagi RM50 dengan beli gift card"


Penjualan Gift Card pada harga promo RM650 dipanjangkan sehingga 25 November!


Black Friday memang banyak promo, banyak ada pengurangan harga. Tapi #TeamSellection nak bagi lagi penjimatan RM50 dengan pembelian Gift Card.


Beli gift card ini dengan harga RM650, dan dapatkan nilai dalam kad RM700. Anda boleh gunakan kad ini untuk membuat pembelian online atau pun di Butik Sellection untuk semua koleksi ready-stock dan Pre-order Black Friday. TIADA pembelian minimum diperlukan! 😁


Jika tidak habis digunakan nilai RM700 itu pada pembelian pertama, baki nilai kad akan tersimpan. Akan boleh digunakan lagi pada masa lain.


Beli Gift Card ini sekarang di online, dan nombor kad akan dihantar kepada anda melalui emel.


*Betul, taknak beli Gift Card pun tidak mengapa. Masih boleh shopping di Sellection secara online dan walk-in macam biasa. Tapi #TeamSellection nak bagi diskaun RM50 ni tau!


SELLECTION® Be Confident.